Kosaras emelő bérlés

Kosaras emelő bérlés

Miért béreljen kosaras emelőt?

A kosaras emelő kocsi bérlése ipari vagy magáncélra is tökéletes és gazdaságos megoldást nyújthat. Akár kisebb, akár nagyobb magassághoz / távhoz is remek választás. Helyszínre is szállítjuk a kiválasztott kosaras emelőt a kívánt időtartamra.

Kosaras emelő bérlés ára

Kifejezetten megéri a pénzét a kosaras emelő bérlés, hiszen egy kosaras géppel pillanatok alatt képes elvégezni magaslati munkáinkat. Áraink kedvezőek, így az elérhető legjobb és legolcsóbb alternatívát kínáljuk emelőkosaras gép bérlésére.

A díjat több tényező határozza meg. A bérlés ideje, időhossza, a helyszín és szükség esetén a kezelő személyzet. Kollégáink szívesen küldenek pontos árajánlatot érdeklődésére.

Magánszemélynek és ipari célokra

Legyen akár mint magánszemély vagy vállalkozó, egyaránt megrendelheti szolgáltatásainkat és bérelheti gépparkunk járműveit. Akár egy fa ágazásáról, reklámtábla cseréjéről van szó, segítünk!

Miért a Gedax Kft-t válassza?

A GEDAX Kft. kosaras autó bérbeadással és magasban végzendő munkák kivitelezésével foglalkozik. Cégünk több mint 29 éve foglalkozik kosaras autó bérbeadással, képzett kezelőszemélyzettel, a megrendelőink számára.

Járműparkunk 3 fő kategóriája

20 Méter alatt

Jellemzően kisebb helyekre, kertekbe, szűkebb utcákba vagy hangárokba, raktárcsarnokokba.

+20 Méter felett

Áruházakba, plázákhoz, építkezésekhez és homlokzati munkákhoz, különleges rendezvényekre.

Önjárók

Csarnokokba, üzemekbe karbantartáshoz, díszvilágítások felhelyezésére külső és belső téren.

Gyakori kérdések és információk


Mekkora / Melyik gép fog kelleni?

Ennek megválaszolásában kollégáink szívesen segítenek. A megfelelő gép kiválasztása igen fontos, melyhez szükséges a tapasztalat és a körülmények ismerete.

Mennyivel idővel előre kell megrendelni a kosaras autót?

Akár egy hónapra előre is megrendelheti vagy csak egy nappal a munkavégzés előtt, de mivel gépparkunk véges így a beérkezett rendelések sorrendjében tudjuk teljesíteni a megrendeléseket.

Hogyan rendeljem meg a kosaras emelőt?

Kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén. Kollégáink késségel állnak rendelkezésére és megadnak minden információt mely szükséges lehet kosaras emelöink megrendeléséhez.

Ki kezelheti a kosaras emelőt?

Csak arra kiképzett, vizsgázott személy kezelheti! A kosaras emelőinkhez tapasztalt képzet személyzetet biztosítunk. Az önjáró gépeket kezelő nélkül adjuk bérbe, a kezelőről a megrendelőnek kell biztosítani.

Írjon nekünk!