Kosaras autó bérlés – 20 méter fölött


 

BISON - KOSARAS AUTÓ

  • kosaras autó 35 méteres munkamagassággal

 

Mercedes Bison TKA 26 KS KOSARAS AUTÓ

  • kosaras autó 26 méteres munkamagassággal

 

RENAULT ALU/21 KOSARAS EMELŐ

  • kosaras emelő 21 méteres munkamagassággal

 

Kérdések a kosaras emelő kölcsönzéssel kapcsolatban

A kosaras emelő kölcsönzése takarékos, praktikus, egyszerű, kényelmes megoldás, ez tény. A jármű kiválasztásával kapcsolatban, azonban felmerülhet néhány kérdés, melyeket jó, ha előre megválaszolunk, ezzel is felgyorsítva, megkönnyítve a bérlés folyamatát. A kosaras emelő esetén lényeges számunkra a kitalpalás? A kitalpalás nagy terhet vesz le, magáról az eszközről, miközben maximális stabilitást nyújt. Azért is roppant előnyös a használata, mert ezáltal maga a szerkezet lényegesen könnyebb súlyú is lehet, hiszen nem magának, a gépjármű testnek kell megtartania a felemelni kívánt tömeget, ráadásul a tartás biztosítása is fixen megoldott. Milyen terepre szánjuk a kosaras emelőt?

Amennyiben kint a természetben kívánunk munkát végezni, akkor nem annyira fontos, hogy milyen talpakon halad a praktikus berendezés. Ez a föld, vagy beton utak esetén tulajdonképpen elhanyagolható jellemző, bár a süppedősebb, mocsarasabb részek igényelhetnek speciális gondolkodást, a haladás szempontjából. Ám még nagyobb fejtörést okozhat az a helyzet, ha munkánkat egy parkettás, műanyag padlós beltérben kell kifogástalanul elvégeznünk. Ebben az esetben a gumilánctalpas innováció az, ami leginkább szolgálja a kármentes munkavégzésünket. A lánctalpnak köszönhetően a gép fajlagos terhelése a talajra nézve töredékére csökken, így nem tesz kárt a különböző burkolatokban. Kiegészítve a fenti sorokat, védettebb környezetben is lényeges lehet, ez a fajta odafigyelés, hiszen például a füvesített, gyepszőnyeggel rendelkező telkeken is elvárás a védelem biztosítása. A kosaras emelő kölcsönzés során felmerülő témák közül prioritást élvezhet a fogyasztás minősége, és milyensége is.

A meghajtás ugyanis lehet robbanó motoros, esetleg vegyes üzemű. Utóbbi esetében hálózatról, akár hosszabbítóval is, csendesen, káros anyag kibocsájtástól mentesen működtethető a gép, persze a gyors, kényelmes haladás érdekében bármikor berobbantható a benzines motor is. Végül, de nem utolsó sorban zárt terek esetén előnyt jelenthetnek a mobilizálható elemek, azaz leszerelhető alkatrészek, hiszen nélkülük lényegesen kisebb alapterületűvé válik az autó, ami így szűkebb, keskenyebb helyekre is képes akadálytalanul bejárni.